Cactus

CACTUS is een theatervoorstelling over hoe mensen kunnen vastlopen in denkpatronen, in stekelige overtuigingen. Die gedachten maken relateren moeilijk.

CACTUS is een verhaal over hoe mensen vriendschappen en relaties proberen op te bouwen. Je ziet er hoe moeilijk naar onszelf luisteren soms kan zijn. 

 

 


Wil je als werkgever samen met je werknemers op een veilige en speelse manier nadenken over overtuigingen en omgangspatronen?

Boek CACTUS!


Duur

Anderhalf uur

Doelgroep

Volwassenen

Locatie en ondersteuning

Een (theater)zaal waar een buffet- of een vleugelpiano aanwezig is. We rekenen op technische ondersteuning van de organisator.

Wie

Edward Verschaeren (°1973) werkt als psycholoog. Hij speelt graag met taal en vindt er betekenis in. Sommigen noemen hem een woordengoochelaar, anderen zien een emotietovenaar in hem. Hij startte zijn loopbaan bij de VRT, Radio 1.

Stefaan Van den Putte (°1979) is een klassiek pianist. Hij studeerde in 2002 met grote onderscheiding af aan het conservatorium van Antwerpen. Daarna behaalde hij zijn diploma Psychologie. Je hebt hem mogelijk recent aan het werk gezien bij het stuk Minoes.

Met medewerking van Marc De Neve en Isabelle Van Dongen.