Actief luisteren naar jezelf

Wat is je missie? Waar sta je werkelijk voor? Kan je ook je visie verwoorden? Waar ga je echt voor, zonder te doen alsof? Heb je je deze vragen reeds gesteld? Vind je het moeilijk om er een antwoord op te geven? Actief luisteren naar jezelf is een eerste belangrijke stap zetten om jezelf toe te laten, om bewuster keuzes te maken en je werkelijk te engageren. Ik noem dat goed voor jezelf zorgen; je kan het ook werken aan zelfactualisatie, zelfontplooiing of authenticiteit noemen. Alleen dan kan je je veilig verbinden met anderen. Hoe kan je leiding geven aan anderen als je geen persoonlijk leiderschap kent?

Waar wil je heen in je werk? Hoe ga je om met anderen? Wie/Wat haalt jou neer? Wie/Wat geeft jou vleugels? Ken je je kwaliteiten en valkuilen? Hoe ga je om met verantwoordelijkheid? 

Vanzelfsprekend bepaalt de bereidheid aan jezelf te werken mee het resultaat van deze vorming. Een werknemer verplichten om deel te nemen zonder verdere informatie te geven is een maat voor niets.

Meermaals hoor ik deze uitspraak van deelnemers tijdens de opleiding: “Deze inzichten zijn zo verhelderend. Iedere leidinggevende heeft baat om deze vorming te volgen!”

bewustwording, zelfredzaamheid, (zelf)respect, (zelf)vertrouwen, erkenning, persoonlijk leiderschap

Methodiek

Counseling en ervaringsgericht werken. 

Groepsgrootte

Deze vorming bied ik aan in kleine groep van maximaal negen deelnemers of individueel. Een lezing voor een groot publiek kan ook. 

Duur

In kleine groep duurt deze vorming twee dagen; ik raad opvolgingssessies aan na de tweedaagse om inzichten te verankeren vanuit de praktijk van de deelnemers.

 

Ik heb interesse voor ACTIEF LUISTEREN NAAR JEZELF